Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til brollProfilbildet til elghodeProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til DrYvilProfilbildet til veilchenProfilbildet til joniProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Dotto81
Profilbildet til SakoProfilbildet til Per SProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MortenBProfilbildet til geddimannProfilbildet til AjscreamProfilbildet til MatteStProfilbildet til SadominatorProfilbildet til vickycdProfilbildet til JustinProfilbildet til NowheremanProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til komigje69Profilbildet til bipassiv46

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje