Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Ready4funProfilbildet til ElviraProfilbildet til 59modellProfilbildet til SuzProfilbildet til nattroseProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til kennedy85Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til HexaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til naitsProfilbildet til Avalon
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DavinciProfilbildet til førdeparetProfilbildet til XenaProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til AndiiProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ShineProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til HommeProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Oslo 44

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje