Profilbildet til Natasha93Profilbildet til LadyStarProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til SadominatorProfilbildet til LatexfunProfilbildet til testomanProfilbildet til par_30Profilbildet til SigvegalProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til NinnaProfilbildet til 2KosProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til MedusaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til TheReaderProfilbildet til SarlimeProfilbildet til westpar76Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til kinky667Profilbildet til Slappen72Profilbildet til freaky2Profilbildet til TabbeProfilbildet til bby123Profilbildet til kajabiProfilbildet til BillProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LilliMy

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje