Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til ErogenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til bunnyProfilbildet til LeticiaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Anne72Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til MatteStProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til ChrisCProfilbildet til LauVau
Profilbildet til fadedProfilbildet til mark04Profilbildet til dogbayProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til JavhaxProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Leto78Profilbildet til veilchenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Alexander

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje