Profilbildet til jan50Profilbildet til TorolavProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til TigerProfilbildet til PhenrikProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til AlesioProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Lez 40Profilbildet til miss76Profilbildet til SnæxProfilbildet til TengilProfilbildet til fadedProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til shaftyProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til snirlenProfilbildet til jannis25Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til jente2011Profilbildet til dogbayProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til CharlesProfilbildet til nada000Profilbildet til LilliMyProfilbildet til latex66Profilbildet til stian93Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til KoseGutt89

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje