Profilbildet til TommybProfilbildet til DrulProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til mizzyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til NylongummiProfilbildet til SussProfilbildet til petrus1956Profilbildet til ZeroProfilbildet til bwillyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til SnæxProfilbildet til AskimMannProfilbildet til RAPID4Profilbildet til oslogutt995
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til JustinProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Osl38Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Lica89Profilbildet til pvcloveProfilbildet til sjømannProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Stine1986Profilbildet til NathalieJanne

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje