Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til babybooProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MissProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Jan46Profilbildet til På_søkProfilbildet til chipProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Culprate
Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MartinosloProfilbildet til afrikarProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til guttenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ExodiaProfilbildet til LenemorProfilbildet til Fin g30Profilbildet til RAPID4Profilbildet til Anne72Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til parivestProfilbildet til Bjoern

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje