Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DrulProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Man30303Profilbildet til EscobarProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til leandroProfilbildet til fadedProfilbildet til SadominatorProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Hebro
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BluwProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KimmernProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til pierceddickProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Kjellsprell

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje