Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til LeticiaProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til RonnProfilbildet til Plu2Profilbildet til DrYvilProfilbildet til 59modellProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til godsg1Profilbildet til RememBr83Profilbildet til MolliProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til AlesioProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SakoProfilbildet til Solros72Profilbildet til AlexsProfilbildet til Mindy000Profilbildet til XjanneProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til TingTongProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til KvastenProfilbildet til KWG

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje