Profilbildet til Androx0Profilbildet til TearyProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til 59modellProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til latex66Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til orro75Profilbildet til SarlimeProfilbildet til PussiProfilbildet til Angel4uProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til No Strings
Profilbildet til BotanicalProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ReidarProfilbildet til StianProfilbildet til NordJente90Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til GeiriProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til 33Profilbildet til Medusa

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje