Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til CleoProfilbildet til JaNuSProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AskimMannProfilbildet til MikeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MeeowProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til SammiProfilbildet til Sadominator
Profilbildet til apeeassProfilbildet til Lars80Profilbildet til SiljeProfilbildet til leandroProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til sisunorProfilbildet til Klara31Profilbildet til GoldenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til karlaaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til monique tvProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til BergenoProfilbildet til sexfest3637

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje