Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til LatexmannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sjømannProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til KospieProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til nada000Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til FrkHeidi
Profilbildet til trisvikProfilbildet til shinY_Profilbildet til RixnProfilbildet til ExosProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Caleron86Profilbildet til latino123Profilbildet til JærguttenProfilbildet til moss73Profilbildet til beitoProfilbildet til StianProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje