Profilbildet til FinelineProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SadominatorProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til binittedal31Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Erik1337Profilbildet til yanaProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til simonaProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NinnaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til superteddProfilbildet til kmfantProfilbildet til DragongirlProfilbildet til BabyWProfilbildet til virtuveProfilbildet til brollProfilbildet til naitsProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til miss76Profilbildet til westpar76

kristines1

@kristines1
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kristines1

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje