Profilbildet til SupermannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Isabella10Profilbildet til AlexsProfilbildet til pytagorasProfilbildet til førdeparetProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SnæxProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til GoldenProfilbildet til eddi1000Profilbildet til LangbeinProfilbildet til yanaProfilbildet til Mike
Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Telemann88Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til just myselfProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til LærerenProfilbildet til babybooProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til TengilProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Kate WProfilbildet til Mass SageProfilbildet til AmpriProfilbildet til ShineProfilbildet til blaithin

kristines1

@kristines1
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt kristines1:Disse profilene har kristines1 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

kristines1

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje