Profilbildet til fridafridaProfilbildet til troendern93Profilbildet til virtuveProfilbildet til harepusenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til petzlProfilbildet til SKubrickProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til TordenspydProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Tyber30Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til NettstedetProfilbildet til latex66
Profilbildet til akane21Profilbildet til ArconadaProfilbildet til søker sexProfilbildet til stian93Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til YouwishProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til skurk3Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til RixnProfilbildet til KosMusProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til slaviProfilbildet til Suz

blueboyen

@kromozon73
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt blueboyen:Disse profilene har blueboyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje