Profilbildet til synnyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Matiine123Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til colargolProfilbildet til AlexanderProfilbildet til brollProfilbildet til PhenrikProfilbildet til KogKProfilbildet til pitt76Profilbildet til AfroManProfilbildet til ZizouProfilbildet til davidandreProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til jannis25Profilbildet til Grønnøyd
Profilbildet til AzathothProfilbildet til ballderProfilbildet til pia1975Profilbildet til Haakon92Profilbildet til chipProfilbildet til EvensProfilbildet til urokraakeProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til KvastenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Oslo27Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til SarlimeProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Sonny55

blueboyen

@kromozon73
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt blueboyen:Disse profilene har blueboyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje