Profilbildet til DrYvilProfilbildet til AzathothProfilbildet til ani5Profilbildet til two-playfulProfilbildet til LatexleahProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til zethProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Handyman31Profilbildet til naitsProfilbildet til DorransProfilbildet til vickycdProfilbildet til latino123Profilbildet til ChrisCProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til testomanProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Joachim*Profilbildet til AndyrjProfilbildet til kinky667Profilbildet til AndiiProfilbildet til talkmanProfilbildet til KosMusProfilbildet til IntrMannProfilbildet til BiTrineProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Sneaky29

blueboyen

@kromozon73
aktiv 2 uker, 1 dag siden
Disse profilene har besøkt blueboyen:Disse profilene har blueboyen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje