Profilbildet til L_KProfilbildet til HazeProfilbildet til carmellaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til temptationProfilbildet til OsloG21Profilbildet til RuienProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til MeeowProfilbildet til VigdisProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til lekenergodProfilbildet til petzlProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til frekkis71Profilbildet til TengilProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Joachim*Profilbildet til jente2011Profilbildet til maler.nProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til losamantesProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til bergenm30

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje