Profilbildet til maritaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Buffy93Profilbildet til synnyProfilbildet til HebroProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til joniProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til latino123Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til bwillyProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Par Buskerud
Profilbildet til andy1988Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til vårkåtProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til windel999Profilbildet til MelekProfilbildet til TheRose49Profilbildet til love one anotherProfilbildet til komigje69Profilbildet til davidandreProfilbildet til RockDude

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje