Profilbildet til wille455Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til westpar76Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til RockDudeProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Hilde79Profilbildet til sluggernProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Niko9Profilbildet til NannaProfilbildet til dp72
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TearyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til PlatinumProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til pia1975Profilbildet til dogbayProfilbildet til regntøymannProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til TuttaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til parivest

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje