Profilbildet til latino123Profilbildet til MikeProfilbildet til Thea92Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til jonas93Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Geirern92Profilbildet til ZaxProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Mossing34Profilbildet til hank95Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til kennedy85
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LatexleahProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Hilde79Profilbildet til AngelManProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til lekenergodProfilbildet til BergenoProfilbildet til Nordland

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje