Profilbildet til vekten75Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Lica89Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til simonaProfilbildet til NordlandProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Trh1980Profilbildet til miss76Profilbildet til NjordProfilbildet til Siba44Profilbildet til LathamsProfilbildet til sisunorProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Mandal37
Profilbildet til SupermannProfilbildet til Trh1980Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til MeeowProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Reina21Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bby123Profilbildet til CandyCrush

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje