Profilbildet til OdinProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Haakon92Profilbildet til cat68Profilbildet til poopITboyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til NylongummiProfilbildet til spruksProfilbildet til orro75Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til sola
Profilbildet til superteddProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til krsflortProfilbildet til NallexyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til sverre89Profilbildet til Buffy93Profilbildet til No StringsProfilbildet til RJProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Grom87Profilbildet til ole322Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til StrazoProfilbildet til Sako

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje