Profilbildet til parivestProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Klar 79Profilbildet til oslokosProfilbildet til andy1988Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Angel84Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til Tobben28Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Dorcas
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Roger84Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til Geirern92Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til carmellaProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til silverProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KrangleFant

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje