Profilbildet til oslokosProfilbildet til DonGrisProfilbildet til RubberkingProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til BadboyProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til StaaleProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til par3427Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Osl38
Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til petzlProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til VictorProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til IngunnProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til engenanjaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til shado33Profilbildet til TommybProfilbildet til knny88Profilbildet til Lez 40

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje