Profilbildet til GeiriProfilbildet til SnæxProfilbildet til ScorpionProfilbildet til **WanjaProfilbildet til xdresserProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til swedmanProfilbildet til runAProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til mizzyProfilbildet til VigdisProfilbildet til vekten75Profilbildet til Silje
Profilbildet til ErogenProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Caleron86Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til orphansProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ToremannProfilbildet til LeneaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til fintparProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til dogbay

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje