Profilbildet til Joey77Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til staalmannenProfilbildet til solaProfilbildet til NjordProfilbildet til bbck osloProfilbildet til shivaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til HazeProfilbildet til kjelli77Profilbildet til RosjerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Trappani89Profilbildet til FinelineProfilbildet til NyssaProfilbildet til lalapar
Profilbildet til NordlandProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Kas=)Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TengilProfilbildet til dogbayProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til carogirlProfilbildet til gummihelge

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje