Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til sexypar85Profilbildet til SakoProfilbildet til Solros72Profilbildet til babybooProfilbildet til windel999Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til johnrunProfilbildet til solaProfilbildet til KWGProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Rubberking
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til coolchic101Profilbildet til HazeProfilbildet til smoker;)Profilbildet til beitoProfilbildet til OdinProfilbildet til VictorProfilbildet til Hulder1Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Man30303Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Huldra89

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje