Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til ole322Profilbildet til HexaProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til binittedal31Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Roger84Profilbildet til MortenBProfilbildet til nord88Profilbildet til j18elverum
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ellenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AjscreamProfilbildet til LærerenProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til SuzProfilbildet til brollProfilbildet til røyskattaProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til someboyProfilbildet til AinaCd

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje