Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til mindwtoProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til På_søkProfilbildet til kennethProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Lica89Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til DavinciProfilbildet til sverre89Profilbildet til AlexsProfilbildet til stavangerjente-82
Profilbildet til MaykieProfilbildet til bbck osloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til godsg1Profilbildet til afrikarProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til parivestProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Solros72Profilbildet til førdeparetProfilbildet til dogbayProfilbildet til qwerty19

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje