Profilbildet til førdeparetProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til lovebbwProfilbildet til JupiterProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til LærerenProfilbildet til SportoguyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AlekProfilbildet til BergenoProfilbildet til AnMy99Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Søt.gutt:)
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til brollProfilbildet til bergen89Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til testomanProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til JM28Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til apeeassProfilbildet til naitsProfilbildet til RubberkingProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Thea92Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sweettortureProfilbildet til vesle 43

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje