Profilbildet til AndyrjProfilbildet til El DiabloProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til dia***Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til XL KukkProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til synnyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til TheReaderProfilbildet til j18elverumProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til kastrdProfilbildet til .tvliseProfilbildet til petrus1956
Profilbildet til sverre89Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Reina21Profilbildet til Andrea90Profilbildet til Solros72Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til smoker;)Profilbildet til swedmanProfilbildet til sexworker202Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje