Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Lica89Profilbildet til Angel84Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Angel4uProfilbildet til NallexyProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til komigje69Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Thea92Profilbildet til LeneaProfilbildet til ZizouProfilbildet til temptationProfilbildet til par_30
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til GeiriProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til urokraakeProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til PussiProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til treff hedmark

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje