Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til RonnProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til NyssaProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til KarinagayProfilbildet til 33Profilbildet til vesle 43Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til lekenergodProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til FinelineProfilbildet til BillProfilbildet til NjordProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til El DiabloProfilbildet til LærerenProfilbildet til vekten75Profilbildet til MeeowProfilbildet til Slappen72Profilbildet til LangbeinProfilbildet til jarlen,østfold

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje