Profilbildet til -MissV-Profilbildet til BluwProfilbildet til Ready4funProfilbildet til BottomProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til BjornchProfilbildet til sweettortureProfilbildet til IntrMannProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til runAProfilbildet til shiva
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til NylongummiProfilbildet til IngegardProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til vickycdProfilbildet til sabriinaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til PussiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til guttenProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til zailo

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje