Profilbildet til guttenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Anne72Profilbildet til bwillyProfilbildet til norseman9Profilbildet til TigerProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til snirlenProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Lill17Profilbildet til hank95Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Høvikmann46
Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til buskerudProfilbildet til EscobarProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til sjømannProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Alexander44Profilbildet til bakerProfilbildet til HebroProfilbildet til AnetteleProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til RosjerProfilbildet til virtuveProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Robin..tv

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 dager, 4 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje