Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til akane21Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Trappani89Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til @nn@Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bait69Profilbildet til shivaProfilbildet til faithProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til smoker;)
Profilbildet til m52aProfilbildet til MikeProfilbildet til bwillyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til someboyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KimmernProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til shivaProfilbildet til ReidarProfilbildet til losamantes

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 41 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 41 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 6 dager, 16 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje