Profilbildet til KristiansenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til SakoProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til MusashiProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Handyman40Profilbildet til BiTrineProfilbildet til AlexsProfilbildet til ElleseusProfilbildet til SpindelProfilbildet til Siba44
Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SpindelProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til sportfuckProfilbildet til jonas93Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Joachim*Profilbildet til maler.nProfilbildet til L_KProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til sydvest m48

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsandgutt88

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje