Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til NeonProfilbildet til Sonny55Profilbildet til No StringsProfilbildet til PlatinumProfilbildet til JosepProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til CulprateProfilbildet til SamehadaProfilbildet til BrumProfilbildet til MedusaProfilbildet til beitoProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Reidar
Profilbildet til TheReaderProfilbildet til AngelManProfilbildet til jens41Profilbildet til skurk3Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LatexfunProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til CharlesProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Anne72Profilbildet til regntøymann

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsandgutt88

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje