Profilbildet til JimBodenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LilliMyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til davidandreProfilbildet til JosepProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til lekenergodProfilbildet til CdrypaProfilbildet til blaithinProfilbildet til Toyen
Profilbildet til SvetikProfilbildet til kinky667Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Cato1977Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til KiwienProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ZeroProfilbildet til BrumProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Mr.XProfilbildet til poopITboyProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til ~ lille please ~

krsandgutt88

@krsandgutt88
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsandgutt88:Disse profilene har krsandgutt88 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsandgutt88

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje