Profilbildet til Klara31Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CharlesProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til DrulProfilbildet til IronheartProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til trond`enProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til colargolProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Lamatryne
Profilbildet til HommeProfilbildet til stuve92Profilbildet til buskerudProfilbildet til NordlandProfilbildet til brollProfilbildet til simonaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til RixnProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til regntøymannProfilbildet til OralProfilbildet til ExodiaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Telemann88

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje