Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til XL KukkProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til oslokosProfilbildet til AnMy99Profilbildet til golfbearProfilbildet til TordenspydProfilbildet til burndocProfilbildet til KarinagayProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til buskerudProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Kalle2
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Per SProfilbildet til YongProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til BecksProfilbildet til AlexsProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Lise Lotte CD

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje