Profilbildet til Trh1980Profilbildet til førdeparetProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til jan50Profilbildet til Cd28Profilbildet til dewill77Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til LookmeProfilbildet til MrbigProfilbildet til MatteStProfilbildet til kjelli77Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ToremannProfilbildet til Alexander
Profilbildet til spruksProfilbildet til DonGrisProfilbildet til bergen89Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Torill1979Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til shaftyProfilbildet til mizzyProfilbildet til -MissV-Profilbildet til AlesioProfilbildet til XL KukkProfilbildet til JontassProfilbildet til dewill77Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Slave g23

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje