Profilbildet til RosjerProfilbildet til LadyStarProfilbildet til superteddProfilbildet til Sonny55Profilbildet til KvastenProfilbildet til shinY_Profilbildet til zethProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til NallexyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Kalle2Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til XenaProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til latino123Profilbildet til Mikkel82
Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til apeeassProfilbildet til Lill17Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Trappani89Profilbildet til mrroyalProfilbildet til nattroseProfilbildet til badboy1986Profilbildet til parivestProfilbildet til KatherineProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til AngelManProfilbildet til trannyboyProfilbildet til naits

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje