Profilbildet til halloisProfilbildet til Jan46Profilbildet til Niko9Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AlexsProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Solros72Profilbildet til LathamsProfilbildet til JM28Profilbildet til foresterProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til ingoladProfilbildet til Lica89Profilbildet til temptation
Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til SupermannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til englevingerProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til NinnaProfilbildet til zailoProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Masterbodø

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje