Profilbildet til NowheremanProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til JontassProfilbildet til jonas93Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til MizzyProfilbildet til L_KProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MikeProfilbildet til baker
Profilbildet til PlatinumProfilbildet til RJProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til IngunnProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MikeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til AndiiProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til CandyCrush

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje