Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til MidasProfilbildet til JosepProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TengilProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MolliProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til XL KukkProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til NeonProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til mark04Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til kennedy85Profilbildet til ElviraProfilbildet til trisvikProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Par Buskerud

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje