Profilbildet til PSYllonProfilbildet til hgsd1Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til NyssaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til JærguttenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til GiggSProfilbildet til sjømann
Profilbildet til ReidarProfilbildet til DrulProfilbildet til SpindelProfilbildet til Dotto81Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til temptationProfilbildet til vesle 43Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til slaviProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Osl38Profilbildet til Per S

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje