Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Grom87Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til AvalonProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til BiTrineProfilbildet til GeiriProfilbildet til NåProfilbildet til nina1992Profilbildet til L_KProfilbildet til cat68Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til Karinagay
Profilbildet til Grom87Profilbildet til binittedal31Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til kaiasoProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til windel999Profilbildet til JM28Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til j18elverumProfilbildet til godheksaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til norseman9Profilbildet til Tigergutten82

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje