Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til blaithinProfilbildet til ErogenProfilbildet til windel999Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Matiine123Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til IngegardProfilbildet til uzi69Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RubberkingProfilbildet til NowheremanProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til PSYllonProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Mossing34Profilbildet til halloisProfilbildet til Linda_25Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til pitt76Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til C.lop14Profilbildet til cat68Profilbildet til par_30

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje