Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til MrVoldProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til bunnyProfilbildet til AngelManProfilbildet til bamsefarProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NjordProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til davidandreProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til wille455Profilbildet til Slappen72
Profilbildet til xantippeProfilbildet til LauVauProfilbildet til Kate WProfilbildet til SarlimeProfilbildet til AvalonProfilbildet til MusashiProfilbildet til NordlandProfilbildet til TigerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Siba44Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Jærgutten

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje