Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til Cd28Profilbildet til sjømannProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til KWGProfilbildet til dogbayProfilbildet til gameroslProfilbildet til pia1975Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til BBW28Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til BittenProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til ZupaMann
Profilbildet til someboyProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til chipProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til nelg90Profilbildet til freaky2Profilbildet til NataProfilbildet til vekten75

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje