Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til NjordProfilbildet til BadboyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til dp72Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til chipProfilbildet til BittenProfilbildet til ak00nProfilbildet til LilliMyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til bad666boyProfilbildet til hawe35Profilbildet til sweettortureProfilbildet til DorcasProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til TabbeProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Hemne72Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til lalaparProfilbildet til BullseyeProfilbildet til pia1975Profilbildet til RixnProfilbildet til superteddProfilbildet til Terje44Oslo

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje