Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Joey77Profilbildet til SarlimeProfilbildet til shivaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Oslo27Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til BjornchProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AzathothProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til cat68Profilbildet til windel999Profilbildet til L_K
Profilbildet til bergen89Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til RuienProfilbildet til MrVoldProfilbildet til MolliProfilbildet til lovebbwProfilbildet til pia1975Profilbildet til KatherineProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til shinY_Profilbildet til AjscreamProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tine cdProfilbildet til kennethProfilbildet til KrangleFant

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje