Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Sonny55Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til AnMy99Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til JontassProfilbildet til dogbayProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til yanaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sverre89Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Helene89Profilbildet til Ingunn
Profilbildet til Angel84Profilbildet til DonGrisProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SupermannProfilbildet til runAProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til DjeimiProfilbildet til VictorProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MrTwoface

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje