Profilbildet til LenemorProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til troendern93Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til mann oslProfilbildet til zethProfilbildet til Hulder1Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til MaykieProfilbildet til mark04Profilbildet til Singel49Profilbildet til BabyW
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Hemne72Profilbildet til i love boysProfilbildet til ExosProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til orphansProfilbildet til Mass SageProfilbildet til smoker;)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ErogenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LarsnProfilbildet til LadyBBW

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 3 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje