Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Jan46Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til blaithinProfilbildet til stian93Profilbildet til SvetikProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til SylvesterProfilbildet til westpar76Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til InnlandetProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til sjømannProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til NannaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Hilde79Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til stian93Profilbildet til SherylProfilbildet til hawe35Profilbildet til Kate WProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Nata

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje