Profilbildet til AlexsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Thea92Profilbildet til SjtProfilbildet til NyssaProfilbildet til OralProfilbildet til Tony21Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til miss76Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til AngelManProfilbildet til Joey77Profilbildet til kennedy85
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til uzi69Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til SimProfilbildet til SvetikProfilbildet til KvastenProfilbildet til binittedal31Profilbildet til krsflortProfilbildet til GiggSProfilbildet til mark04Profilbildet til bakerProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til TordenspydProfilbildet til kajabiProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Stvg.mann_89

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 timer, 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 timer, 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 4 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje