Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MikeProfilbildet til NannaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til SimProfilbildet til orro75Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Alexander44Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til engenanjaProfilbildet til bwillyProfilbildet til OralProfilbildet til Caleron86Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til shado33
Profilbildet til XenaProfilbildet til AvalonProfilbildet til swedmanProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til stuve92Profilbildet til stian93Profilbildet til shinY_Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til hank95Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Lica89Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Sarlime

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsflort

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje