Profilbildet til uzi69Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MrbigProfilbildet til poffenProfilbildet til Angel84Profilbildet til NåProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til jente2011Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til pitt76Profilbildet til KennethR88Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til TommybProfilbildet til MoaProfilbildet til Trh1980
Profilbildet til StianProfilbildet til LatexfunProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til sweden boyProfilbildet til tinaProfilbildet til SimProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til RememBr83Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Erik1337Profilbildet til julieProfilbildet til line tvProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til par_30Profilbildet til Aman4U2

krsflort

@krsflort
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsflort

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje