Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Par på camProfilbildet til Natasha93Profilbildet til TheRose49Profilbildet til 2KosProfilbildet til sølProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til nord88
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til maritaProfilbildet til Leto78Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til søker sexProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Tutta

krsflort

@krsflort
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt krsflort:Disse profilene har krsflort besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

krsflort

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje