Profilbildet til jente2011Profilbildet til wille455Profilbildet til norseman9Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til petrus1956Profilbildet til mrroyalProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til petzlProfilbildet til shaftyProfilbildet til Lars80Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Leto78Profilbildet til Julie00
Profilbildet til LåtteProfilbildet til RuienProfilbildet til maler.nProfilbildet til hawe35Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til ExosProfilbildet til fridafridaProfilbildet til dia***Profilbildet til julieProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LadyStarProfilbildet til MolliProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til komigje69Profilbildet til Lica89Profilbildet til virtuve

supertedd

@kurt-reino
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje