Profilbildet til jonas93Profilbildet til freezinProfilbildet til SarlimeProfilbildet til sexworker202Profilbildet til slaviProfilbildet til sweettortureProfilbildet til trannyboyProfilbildet til SpindelProfilbildet til NåProfilbildet til SadominatorProfilbildet til mann oslProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Lill17Profilbildet til Natasha93Profilbildet til ellen
Profilbildet til synnyProfilbildet til monique tvProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ZaxProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til m52aProfilbildet til knny88Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Ayakachan

supertedd

@kurt-reino
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje