Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til h_frodeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JustinProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AlekProfilbildet til apeeassProfilbildet til pierceddickProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til BecksProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til HardRockProfilbildet til jarlemannProfilbildet til stuve92
Profilbildet til karlaaProfilbildet til pytagorasProfilbildet til jenandProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til trannyboyProfilbildet til BluwProfilbildet til ElyProfilbildet til BottomProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Klar 79Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til .tvliseProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til OralProfilbildet til HardRock

supertedd

@kurt-reino
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje