Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til henrkjarProfilbildet til Latex50Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til RonnProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til StianProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MolliProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Lars80Profilbildet til bwillyProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Chatrinetv
Profilbildet til Latex50Profilbildet til InsomniaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Niko9Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til GeiriProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ShineProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til solaProfilbildet til GiggSProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til AnetteleProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Gutt 94

supertedd

@kurt-reino
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje