Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til pia1975Profilbildet til StianProfilbildet til petzlProfilbildet til xdresserProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til vårkåtProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til sjømannProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til LarsnProfilbildet til Andrea90Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til ak00nProfilbildet til ingoladProfilbildet til HardRock
Profilbildet til AmpriProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Fresia4Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KiwienProfilbildet til joniProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til uzi69Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Andrea90

supertedd

@kurt-reino
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje