Profilbildet til sanjaProfilbildet til BistvgProfilbildet til testomanProfilbildet til carmellaProfilbildet til AsveigProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til orro75Profilbildet til TordenspydProfilbildet til zailoProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til *Punky*Profilbildet til dewill77Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til BIJ26M32
Profilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til NallexyProfilbildet til vekten75Profilbildet til kennethProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til KWGProfilbildet til RubberkingProfilbildet til GhroltProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til petzlProfilbildet til dewill77Profilbildet til Cpt.NeMo

supertedd

@kurt-reino
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje