Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til @nn@Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Hulder1Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ninatvProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til mrroyalProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til RuienProfilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til LizzyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til BistvgProfilbildet til pia1975Profilbildet til BiparProfilbildet til bbck osloProfilbildet til leandroProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til LangbeinProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til regntøymann

supertedd

@kurt-reino
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje