Profilbildet til jens41Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til ZizouProfilbildet til AnetteleProfilbildet til InnlandetProfilbildet til stor pungProfilbildet til carmellaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til ArielProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til vekten75Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Dotto81
Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til ZizouProfilbildet til BottomProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til angelica96Profilbildet til Julie00Profilbildet til Sonny55Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til MrbigProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mass Sage

supertedd

@kurt-reino
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt supertedd:Disse profilene har supertedd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje