Profilbildet til AjscreamProfilbildet til binittedal31Profilbildet til ValeriaProfilbildet til LokerProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Reina21Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til røyskattaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MissProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til AlexsProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MehtevasProfilbildet til HexaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til XL KukkProfilbildet til zethProfilbildet til BittenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Passivg19Profilbildet til krsflortProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DetteErMeg

Kvasten

@kvasten
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kvasten:Disse profilene har Kvasten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje