Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Angel4uProfilbildet til KristiansenProfilbildet til SammiProfilbildet til PlatinumProfilbildet til dogbayProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til johnrunProfilbildet til mark04Profilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til KiwienProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Loker
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Sublime81Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til maritaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til solaProfilbildet til chipProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til sola50Profilbildet til DionysusProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til sabriina

Kvasten

@kvasten
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kvasten:Disse profilene har Kvasten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje