Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til orro75Profilbildet til BullseyeProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til sweettortureProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til jannis25Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til pierceddickProfilbildet til kastrdProfilbildet til ballderProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Kongen
Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til pierceddickProfilbildet til AndiiProfilbildet til Solros72Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MrbigProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til julieProfilbildet til latino123Profilbildet til Singel49Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til JavhaxProfilbildet til sportfuckProfilbildet til Kvinnen

Kvasten

@kvasten
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Kvasten:Disse profilene har Kvasten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje