Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til mann oslProfilbildet til jens41Profilbildet til PussiProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til På_søkProfilbildet til NallexyProfilbildet til ElviraProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til lovebbwProfilbildet til maler.nProfilbildet til Roger84Profilbildet til yanaProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til dewill77
Profilbildet til TengilProfilbildet til SpindelProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ErogenProfilbildet til ElinesProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til kmfantProfilbildet til BBW28Profilbildet til ToremannProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til xantippeProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Cpt.NeMo

KWG

@kwg9
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje