Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til MidasProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Helene89Profilbildet til KongenProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til HazeProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Solros72Profilbildet til SoffiProfilbildet til dewill77Profilbildet til bergen89Profilbildet til sanjaProfilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til DorransProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AmpriProfilbildet til RosjerProfilbildet til ValeriaProfilbildet til GhroltProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MaykieProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til lauraloveProfilbildet til AlexsProfilbildet til subtrollet71

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje