Profilbildet til JærguttenProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til latex66Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til toro60Profilbildet til ToremannProfilbildet til losamantesProfilbildet til dewill77Profilbildet til MolliProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til AngelManProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til DrYvilProfilbildet til burndocProfilbildet til beito
Profilbildet til guttenProfilbildet til halloisProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Reina21Profilbildet til KvastenProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til LonelyWomanProfilbildet til ShineProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ReidarProfilbildet til troendern93Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til nafa

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje