Profilbildet til ani5Profilbildet til godsg1Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Par på camProfilbildet til førdeparetProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til sverre89Profilbildet til vanosm52Profilbildet til qwerty19Profilbildet til OsloG21
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til MidasProfilbildet til badboy1986Profilbildet til På_søkProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SuzProfilbildet til bby123Profilbildet til leandroProfilbildet til MarwinProfilbildet til Torill1979Profilbildet til shinY_Profilbildet til OdinProfilbildet til jente2011Profilbildet til TabbeProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Royalfit

KWG

@kwg9
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje