Profilbildet til knutbrgProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til LilliMyProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til geddimannProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til mann oslProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til ani5Profilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til MikeProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til komigje69Profilbildet til NannaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Trappani89Profilbildet til TorolavProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til DionysusProfilbildet til MoaProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til nafaProfilbildet til Platinum

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje