Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til bby123Profilbildet til Kate WProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Lill17Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til ElyProfilbildet til IngunnProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MM77Profilbildet til SimProfilbildet til ZaxProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til AzathothProfilbildet til TuttaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til GoldenProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Botanical

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje