Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til afrikarProfilbildet til testomanProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til AvalonProfilbildet til par3427Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SnæxProfilbildet til faithProfilbildet til BluwProfilbildet til ZaxProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BjoernProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Djeimi
Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til vekten75Profilbildet til LeneaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til C.lop14Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Tony21Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til BullseyeProfilbildet til BluwProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KennethR88

KWG

@kwg9
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje