Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til latex66Profilbildet til losamantesProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til bergenm30Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til carogirlProfilbildet til maler.nProfilbildet til SussProfilbildet til brollProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MiaBProfilbildet til agderProfilbildet til GeeFunk
Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til LadysmanProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til NordJente90Profilbildet til wille455Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til monique tvProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til MM77Profilbildet til par_30Profilbildet til SwededarterProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til dp72

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje