Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til LilliMyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ArconadaProfilbildet til kmfantProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til babybooProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til GeiriProfilbildet til MolliProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Mr.Alphaguy
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til dogbayProfilbildet til Lill17Profilbildet til ArconadaProfilbildet til SwededarterProfilbildet til TigerProfilbildet til sportfuckProfilbildet til EspenProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SvetikProfilbildet til ellenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Cecilie95

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje