Profilbildet til Roger84Profilbildet til nada000Profilbildet til HebroProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Floppa1Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til poffen
Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til windel999Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til lovebbwProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til norseman9Profilbildet til Just4youProfilbildet til sexypar85Profilbildet til Matiine123Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til DrulProfilbildet til AlesioProfilbildet til _Nordre Land_

KWG

@kwg9
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje