Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til 33Profilbildet til hank95Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til KarinagayProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Difference___Profilbildet til latex66Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til vanosm52Profilbildet til gloria thomas
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til bunnyProfilbildet til SarlimeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til HebroProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til colargolProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til DrYvil

KWG

@kwg9
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt KWG:Disse profilene har KWG besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje