Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til RomeoProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MM77Profilbildet til charlotee23Profilbildet til troendern93Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til KatherineProfilbildet til Mr.XProfilbildet til testoman
Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til NåProfilbildet til sweettortureProfilbildet til slaviProfilbildet til Roger84Profilbildet til BjornchProfilbildet til ZeroProfilbildet til jenandProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til zailoProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Handyman31Profilbildet til Slappen72

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje