Profilbildet til par_30Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Haakon92Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til RubberkingProfilbildet til gameroslProfilbildet til love one anotherProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ArousalProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til BiTrineProfilbildet til SherylProfilbildet til bbck osloProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til shado33
Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til beitoProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til No StringsProfilbildet til Hilde79Profilbildet til orphansProfilbildet til TengilProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til fotfetisj

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje