Profilbildet til ZizouProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Tony21Profilbildet til windel999Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til AyakachanProfilbildet til JimBodenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Slave g23Profilbildet til kenneth
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Niko9Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MusashiProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til poffenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til buskerudProfilbildet til Dorrans

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje