Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til kjelli77Profilbildet til FinelineProfilbildet til bait69Profilbildet til ArielProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til trisvikProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til NordJente90Profilbildet til MissyMooProfilbildet til På_søkProfilbildet til Merethe21Profilbildet til MrbigProfilbildet til mann osl
Profilbildet til troendern93Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til apeeassProfilbildet til InsomniaProfilbildet til NightdiverProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ThomasassProfilbildet til BistvgProfilbildet til BotanicalProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til KospieProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til AlexsProfilbildet til fintparProfilbildet til zailo

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje