Profilbildet til bergenm30Profilbildet til KvinnenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Latex50Profilbildet til Roger84Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til HardRockProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Plu2Profilbildet til RantazticProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Nowhereman
Profilbildet til ElinesProfilbildet til Roger84Profilbildet til jan50Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Sonny55Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Handyman31Profilbildet til bwillyProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Andii

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje