Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til pvcloveProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til EvensProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til CleoProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Helene89Profilbildet til Hilde79Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til par_30Profilbildet til poopITboyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bullseye
Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Stine1986Profilbildet til stuve92Profilbildet til two-playfulProfilbildet til VildeeeProfilbildet til DionysusProfilbildet til Niko9Profilbildet til AndroidProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til ShineProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Joey77Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Anne72

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje