Profilbildet til Siba44Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til mizzyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til leandroProfilbildet til IronheartProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til nattroseProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Kalle2
Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til sisunorProfilbildet til RixnProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til bad666boyProfilbildet til LathamsProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Floppa1Profilbildet til TommybProfilbildet til SussProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til BecksProfilbildet til kinky667Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Tinkerbell

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje