Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Helene89Profilbildet til RuienProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KogKProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til xantippeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KWGProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til LokerProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til talkmanProfilbildet til KjellarProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til NowheremanProfilbildet til StaaleProfilbildet til naitsProfilbildet til SnæxProfilbildet til BullseyeProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Reidar

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje