Profilbildet til nattroseProfilbildet til ReidarProfilbildet til PhenrikProfilbildet til RememBr83Profilbildet til godsg1Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til AlexanderProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til hotnoProfilbildet til LululuuProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til bait69Profilbildet til Spindel
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til JupiterProfilbildet til HebroProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til @nn@Profilbildet til HexaProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til maler.nProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til yanaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til ole322

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje