Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LeneaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til JM28Profilbildet til Andersen89Profilbildet til guttenProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til hawe35Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til CulprateProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Tony21Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Joey77Profilbildet til eddi1000
Profilbildet til CindyCDProfilbildet til gameroslProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til AndroidProfilbildet til skurk3Profilbildet til xantippeProfilbildet til RonnProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til shinY_Profilbildet til foresterProfilbildet til LærerenProfilbildet til pitt76Profilbildet til Ampri

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje