Profilbildet til swedmanProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til freaky2Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ShineProfilbildet til Crazy92Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ddaanniieelll
Profilbildet til Leto78Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MarwinProfilbildet til SadominatorProfilbildet til BecksProfilbildet til urokraakeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Plu2Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til kmfantProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til AskimMannProfilbildet til knutbrg

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje