Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IntrMannProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til petzlProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til stian93Profilbildet til dewill77Profilbildet til jente2011Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til sisunorProfilbildet til zailoProfilbildet til TearyProfilbildet til Voluptuous
Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til NjordProfilbildet til stuve92Profilbildet til 59modellProfilbildet til colargolProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Hilde79Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til KospieProfilbildet til Lez 40Profilbildet til petrus1956Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til DrulProfilbildet til temptationProfilbildet til NATURISTEN

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 14 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 14 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje