Profilbildet til IntrMannProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Helene89Profilbildet til BrumProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til bamsefarProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til maritaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til Machiavelli
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til knutbrgProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til bait69Profilbildet til KWGProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til babybooProfilbildet til MM77Profilbildet til LadysmanProfilbildet til L_KProfilbildet til Kate WProfilbildet til ZeroProfilbildet til carmella

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje