Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til uzi69Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Bimann43Profilbildet til andy1988Profilbildet til petzlProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BBW28Profilbildet til BillProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til LeneaProfilbildet til elghodeProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Handyman40Profilbildet til xdresserProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Erik1337Profilbildet til SylvesterProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til freezinProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Latex44Profilbildet til badboy1986Profilbildet til .transe oslo 47

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje