Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til dia***Profilbildet til stor pungProfilbildet til SylvesterProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til kennedy85Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KatherineProfilbildet til **WanjaProfilbildet til oslokosProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SussProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til zeth
Profilbildet til HardRockProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til CharlesProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til SussProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til BillProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KosMusProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Tine cdProfilbildet til RixnProfilbildet til Mr Nilsen

virtuve

@labdien
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Obligatoriske opplysninger

Alias

virtuve

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje