Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til stuve92Profilbildet til NåProfilbildet til SupermannProfilbildet til På_søkProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til L_KProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til TorolavProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NordJente90Profilbildet til osllopar_27
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til stuve92Profilbildet til fridafridaProfilbildet til jeanettekProfilbildet til HebroProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til dewill77Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til No StringsProfilbildet til OralProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Leto78Profilbildet til runAProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til BDSM-Vesterålen

virtuve

@labdien
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt virtuve:Disse profilene har virtuve besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

virtuve

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

B&D/S&M

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje