Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til HommeProfilbildet til BottomProfilbildet til freezinProfilbildet til faithProfilbildet til Kas=)Profilbildet til vickycdProfilbildet til KvastenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til carogirlProfilbildet til LeneaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Latexfun
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til mann oslProfilbildet til godsg1Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til foresterProfilbildet til SherylProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til LangbeinProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til DonGrisProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Roger84Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til FrStadPassiv

LadyStar

@ladystar
aktiv 2 år, 4 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje