Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til NeonProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Passivg19Profilbildet til hawe35Profilbildet til -MissV-Profilbildet til TommybProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til davidandreProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til IngunnProfilbildet til KaisaProfilbildet til par3427
Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til På_søkProfilbildet til kjelli77Profilbildet til *Punky*Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til stuve92Profilbildet til KaisaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til urokraakeProfilbildet til petrus1956Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til snirlen

LadyStar

@ladystar
aktiv 2 år siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje