Profilbildet til Siba44Profilbildet til dogbayProfilbildet til pia1975Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til jonas93Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ToremannProfilbildet til ZaxProfilbildet til RememBr83Profilbildet til claireProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til guttenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til SvetikProfilbildet til Drul
Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Latex44Profilbildet til GeiriProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til mrtoreProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Skeva91Profilbildet til hawe35Profilbildet til Caleron86Profilbildet til HardRockProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til ElleseusProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til gutten

LadyStar

@ladystar
aktiv 1 år, 9 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje