Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SussProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til BabyWProfilbildet til Jan46Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til HexaProfilbildet til KjellarProfilbildet til agderProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Galloper1989
Profilbildet til EscobarProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MariusProfilbildet til MoaProfilbildet til BrumProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ElinesProfilbildet til SussProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Tine cdProfilbildet til AndroidProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til mann oslProfilbildet til Toyen

LadyStar

@ladystar
aktiv 2 år, 7 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje