Profilbildet til superteddProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sweden boyProfilbildet til pia1975Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til jenandProfilbildet til MissMProfilbildet til pierceddickProfilbildet til i love boysProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til El DiabloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Passivg19Profilbildet til akane21Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til foresterProfilbildet til jannis25Profilbildet til KaisaProfilbildet til RantazticProfilbildet til Grom87Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til MatteStProfilbildet til MedusaProfilbildet til LululuuProfilbildet til sanja

LadyStar

@ladystar
aktiv 1 år, 8 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje