Profilbildet til Just4youProfilbildet til cat68Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til vekten75Profilbildet til AngelManProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til sportfuckProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til plusSProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til pompelProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til kmfantProfilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til solaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Joey77Profilbildet til NåProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til nafaProfilbildet til TabbeProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SKubrickProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til .transe oslo 47

LadyStar

@ladystar
aktiv 1 år, 6 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje