Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til TengilProfilbildet til temptationProfilbildet til StrazoProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til CulprateProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til MissProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Slave g23Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ZeroProfilbildet til Lica89Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Savannah2581
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ValeriaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til EscobarProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Zero

LadyStar

@ladystar
aktiv 3 år siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje