Profilbildet til jens41Profilbildet til kjelli77Profilbildet til SpindelProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til HommeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til BjornchProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til IntrMannProfilbildet til KiwienProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til MrbigProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ElyProfilbildet til sluggernProfilbildet til 59modellProfilbildet til Hulder1Profilbildet til regntøymannProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til ScorpionProfilbildet til jonas93Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Fotballgutten

LadyStar

@ladystar
aktiv 1 år, 10 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje