Profilbildet til pytagorasProfilbildet til par_30Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til YouwishProfilbildet til dogbayProfilbildet til ErogenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NettstedetProfilbildet til LululuuProfilbildet til dp72Profilbildet til AzathothProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til foresterProfilbildet til fridafridaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til SvetikProfilbildet til AlekProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til nord88Profilbildet til davidandreProfilbildet til PussiProfilbildet til RockDudeProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SnæxProfilbildet til testomanProfilbildet til stor pungProfilbildet til MartinosloProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til hotno

LadyStar

@ladystar
aktiv 2 år, 2 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje