Profilbildet til ArconadaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til TingTongProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til CulprateProfilbildet til yanaProfilbildet til MeeowProfilbildet til shivaProfilbildet til JM28Profilbildet til MikeProfilbildet til pierceddickProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til charlotee23Profilbildet til sluggern
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ValeriaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Lica89Profilbildet til skurk3Profilbildet til qwerty19Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til pierceddickProfilbildet til jonas93Profilbildet til TingTongProfilbildet til Helene89Profilbildet til norseman9Profilbildet til mrniceguy

LadyStar

@ladystar
aktiv 2 år, 10 måneder siden
er lei av stalkere!! Vis
Disse profilene har besøkt LadyStar:Disse profilene har LadyStar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje