Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Plu2Profilbildet til BottomProfilbildet til AlexanderProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til cat68
Profilbildet til andy1988Profilbildet til Niko9Profilbildet til NylongummiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til harepusenProfilbildet til jan50Profilbildet til Skeva91Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til Tony21Profilbildet til dp72Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til geddimannProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til EscobarProfilbildet til BiparProfilbildet til Molli

lalapar

@lalapar
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje