Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SjtProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Alexander44Profilbildet til FinelineProfilbildet til maritaProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til AngelManProfilbildet til latino123Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Galloper1989
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Reisende40Profilbildet til KogKProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til CindyCDProfilbildet til ElviraProfilbildet til Telemann88Profilbildet til snirlenProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til DorransProfilbildet til MissProfilbildet til MM77

lalapar

@lalapar
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje