Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til AlesioProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til El DiabloProfilbildet til johnrunProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til NyssaProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MikeProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Passivg19
Profilbildet til RememBr83Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til fridafridaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til blaithinProfilbildet til apeeassProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til FreshnessProfilbildet til søker sexProfilbildet til dia***Profilbildet til MoaProfilbildet til mann oslProfilbildet til Lica89

lalapar

@lalapar
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje