Profilbildet til TearyProfilbildet til LilliMyProfilbildet til SammiProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til BotanicalProfilbildet til MissProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til xtrProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til RixnProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til badboy1986Profilbildet til BecksProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til ninatv
Profilbildet til Merethe21Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til RuienProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til bait69Profilbildet til DonGrisProfilbildet til MrbigProfilbildet til NettstedetProfilbildet til fadedProfilbildet til Passivg19Profilbildet til Sigvegal

lalapar

@lalapar
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje