Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Caleron86Profilbildet til lauraloveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til silverProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Crazy92Profilbildet til EscobarProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til stian93Profilbildet til MiaBProfilbildet til BotanicalProfilbildet til gameroslProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til IronheartProfilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til joniProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til buskerudProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til ErogenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til godsg1Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Lolita <3

lalapar

@lalapar
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje