Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Par på camProfilbildet til ChivasProfilbildet til El DiabloProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MissMProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Niko9Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ArousalProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Kåtglattbarbert
Profilbildet til chipProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til BittenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til kennedy85Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til GogT1971Profilbildet til plusSProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til sweettortureProfilbildet til XL Kukk

lalapar

@lalapar
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje