Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til akane21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Geirern92Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LeneaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til BjornchProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til runAProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Rixn
Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SkårnesProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til 2KosProfilbildet til MeeowProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til YongProfilbildet til swedmanProfilbildet til OlavsenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til HardRockProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til førdeparet

lalapar

@lalapar
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt lalapar:Disse profilene har lalapar besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje