Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til dp72Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NannaProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til AlexanderProfilbildet til LærerenProfilbildet til Jan46Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Klar 79Profilbildet til superteddProfilbildet til chipProfilbildet til ScorpionProfilbildet til spruksProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til Torill1979Profilbildet til veilchenProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til BillProfilbildet til bamsefarProfilbildet til nada000Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til foresterProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til BiTrineProfilbildet til JiJiProfilbildet til burndocProfilbildet til NyssaProfilbildet til hattifnattene00

Lamatryne

@lamatryne
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
ohkej.. Tydelig at det er lenge siden jeg var her sist. Masse nytt. Vis
Disse profilene har besøkt Lamatryne:Disse profilene har Lamatryne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje