Profilbildet til GoldenProfilbildet til beitoProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til latino123Profilbildet til KimmernProfilbildet til temptationProfilbildet til BiparProfilbildet til førdeparetProfilbildet til GogT1971Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til HazeProfilbildet til Alexander44Profilbildet til NannaProfilbildet til LokerProfilbildet til lovebbw
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr.XProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til windel999Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Erik1337Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til vesle 43Profilbildet til karolinmartin1Profilbildet til Jan46Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til sweden boyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Terje44Oslo

Lamatryne

@lamatryne
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
ohkej.. Tydelig at det er lenge siden jeg var her sist. Masse nytt. Vis
Disse profilene har besøkt Lamatryne:Disse profilene har Lamatryne besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje