Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til vanosm52Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MM77Profilbildet til RAPID4Profilbildet til dp72Profilbildet til AlesioProfilbildet til Niko9Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til NataProfilbildet til MedusaProfilbildet til Solros72Profilbildet til Natasha93
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til VildeeeProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til SussProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KaisaProfilbildet til karlaaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til bwillyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Runo_Drammen

Lamatryne

@lamatryne
aktiv 1 år, 2 måneder siden
ohkej.. Tydelig at det er lenge siden jeg var her sist. Masse nytt. Vis
Disse profilene har besøkt Lamatryne:Disse profilene har Lamatryne besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje