Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Joey77Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til NinnaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til MrbigProfilbildet til two-playfulProfilbildet til simonaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Niko9Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til CdrypaProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Bukowski69
Profilbildet til LåtteProfilbildet til .tvliseProfilbildet til DjeimiProfilbildet til ak00nProfilbildet til TommybProfilbildet til par3427Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SammiProfilbildet til jente2011Profilbildet til sølProfilbildet til nelg90Profilbildet til Passivg19Profilbildet til UerfarenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Donatello21

Lamatryne

@lamatryne
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
ohkej.. Tydelig at det er lenge siden jeg var her sist. Masse nytt. Vis
Disse profilene har besøkt Lamatryne:Disse profilene har Lamatryne besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lamatryne

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje