Profilbildet til ShjalomProfilbildet til MaykieProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til LathamsProfilbildet til MissProfilbildet til Floppa1Profilbildet til jenandProfilbildet til LærerenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til ElleseusProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til RuienProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Becks
Profilbildet til trisvikProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til KatherineProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til TheReaderProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AsveigProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MarwinProfilbildet til stian93Profilbildet til JaNuSProfilbildet til Tabbe

Lamatryne

@lamatryne
aktiv 1 år, 2 måneder siden
ohkej.. Tydelig at det er lenge siden jeg var her sist. Masse nytt. Vis
Disse profilene har besøkt Lamatryne:Disse profilene har Lamatryne besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Lamatryne

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje