Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Plu2Profilbildet til line tvProfilbildet til Cd28Profilbildet til JiJiProfilbildet til røyskattaProfilbildet til jente2011Profilbildet til qwerty19Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til SnæxProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til par3427Profilbildet til vickycdProfilbildet til zethProfilbildet til Joey77
Profilbildet til sverre89Profilbildet til førdeparetProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til XenaProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Passivg19Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MissProfilbildet til NylongummiProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MatteStProfilbildet til Caleron86Profilbildet til urokraakeProfilbildet til NoMoreMrNiceguy

Landsen

@landsen
aktiv 2 uker, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Landsen:Disse profilene har Landsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje