Profilbildet til kmfantProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til stian93Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AlexsProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Maykie
Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Latex44Profilbildet til StrazoProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SarlimeProfilbildet til xtrProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ArousalProfilbildet til Trinetussa

Landsen

@landsen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Landsen:Disse profilene har Landsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje