Profilbildet til kjelli77Profilbildet til lalaparProfilbildet til AnMy99Profilbildet til wille455Profilbildet til LissaProfilbildet til ZizouProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Kas=)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til m52aProfilbildet til nada000Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SjtProfilbildet til shinY_
Profilbildet til Man30303Profilbildet til Tine cdProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EvensProfilbildet til Sublime81Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ArconadaProfilbildet til ZaxProfilbildet til hank95Profilbildet til CulprateProfilbildet til DetteErMeg

Landsen

@landsen
aktiv 6 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Landsen:Disse profilene har Landsen besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje