Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Joey77Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til InnlandetProfilbildet til losamantesProfilbildet til moss73Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til .Lisetv
Profilbildet til BittenProfilbildet til vårkåtProfilbildet til j18elverumProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til dogbayProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til BadboyProfilbildet til spruksProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til vickycdProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Royalfit

Langbein

@langbein
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langbein:Disse profilene har Langbein besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje