Profilbildet til sverre89Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til Osl38Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TordenspydProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til 2KosProfilbildet til ArconadaProfilbildet til moss73Profilbildet til SoffiProfilbildet til DorransProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til stuve92
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til snirlenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til nelg90Profilbildet til KjellarProfilbildet til mark04Profilbildet til ballderProfilbildet til CulprateProfilbildet til BergenoProfilbildet til Erik1337Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Al Spacey

Langbein

@langbein
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langbein:Disse profilene har Langbein besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje