Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til toro60Profilbildet til Kas=)Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KospieProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til solaProfilbildet til sluggernProfilbildet til poopITboyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Dionysus
Profilbildet til KWGProfilbildet til andy1988Profilbildet til NordJente90Profilbildet til bergen89Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til pompelProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til .tvliseProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til RosjerProfilbildet til Solros72Profilbildet til CdrypaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Sonny55Profilbildet til **Wanja

Langbein

@langbein
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langbein:Disse profilene har Langbein besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje