Profilbildet til bwillyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til m52aProfilbildet til Reisende40Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Nic94Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til karlaaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til No StringsProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til knny88
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til j18elverumProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til AyakachanProfilbildet til monique tvProfilbildet til JiJiProfilbildet til orphansProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til colargolProfilbildet til KiwienProfilbildet til Kate WProfilbildet til ElinesProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Langbein

Langbein

@langbein
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langbein:Disse profilene har Langbein besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje