Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til carogirlProfilbildet til StrazoProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til LarsnProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MrbigProfilbildet til GeiriProfilbildet til Sonny55Profilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til Lill17Profilbildet til davidandreProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til TigerProfilbildet til kastrdProfilbildet til 2KosProfilbildet til Julie00Profilbildet til bby123Profilbildet til ballderProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til tinaProfilbildet til SvetikProfilbildet til Caleron86Profilbildet til MissProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Elvira

Langhus

@langhus
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langhus:Disse profilene har Langhus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje