Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til MikeProfilbildet til AndroidProfilbildet til komigje69Profilbildet til SjtProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til 33Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Thea92Profilbildet til krsflortProfilbildet til naitsProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til TorolavProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til mizzyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til eddi1000Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til jonas93Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Haugalending

Langhus

@langhus
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Langhus:Disse profilene har Langhus besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje