Profilbildet til binittedal31Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Sublime81Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til BabyWProfilbildet til JaNuSProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til badboy1986Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til RuienProfilbildet til bunnyProfilbildet til burndocProfilbildet til LatexLovr
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til KvinnenProfilbildet til EvensProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til InnlandetProfilbildet til AlesioProfilbildet til MissProfilbildet til mrroyalProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til babybooProfilbildet til AlekProfilbildet til BotanicalProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til alfiboy51

wille455

@lars-hansen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt wille455:Disse profilene har wille455 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje