Profilbildet til parivestProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til DavinciProfilbildet til ManimalProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til bergen89Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til DorransProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Modesty56Profilbildet til OdinProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til MILFogDILF
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til GeiriProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til AnMy99Profilbildet til bbck osloProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til ArousalProfilbildet til MartinosloProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Tobben28

wille455

@lars-hansen
aktiv 2 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt wille455:Disse profilene har wille455 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje