Profilbildet til Angel4uProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til ole322Profilbildet til Solros72Profilbildet til pia1975Profilbildet til KvastenProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Thea92Profilbildet til ellenProfilbildet til MariusProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til ShineProfilbildet til NataProfilbildet til Charles
Profilbildet til LenemorProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til VictorProfilbildet til shaftyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Leto78Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til westpar76Profilbildet til MissMProfilbildet til petzlProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HexaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Asveig

wille455

@lars-hansen
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt wille455:Disse profilene har wille455 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje