Profilbildet til Reisende40Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Roger84Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ToremannProfilbildet til kastrdProfilbildet til carmellaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til ShineProfilbildet til stuve92Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Sir John
Profilbildet til angelica96Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til IngunnProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til nafaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Anne72Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til Stine1986Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til shaftyProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Valeria

Lars80

@lars80
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lars80:Disse profilene har Lars80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje