Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til freezinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til trentkar26søkerungjente
Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til agderProfilbildet til naitsProfilbildet til qwerty19Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ArousalProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KongenProfilbildet til ReidarProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til halloisProfilbildet til vickycdProfilbildet til carogirl

Lars80

@lars80
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lars80:Disse profilene har Lars80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje