Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KogKProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til Mossing34Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sweettortureProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til PlatinumProfilbildet til BjoernProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Donatello21
Profilbildet til knutbrgProfilbildet til MusashiProfilbildet til NallexyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til godsg1Profilbildet til SKubrickProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til HommeProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til jonas93Profilbildet til sverre89Profilbildet til BotanicalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til shaftyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Zero

Lars80

@lars80
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Lars80:Disse profilene har Lars80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje