Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til BullseyeProfilbildet til søker sexProfilbildet til xantippeProfilbildet til engenanjaProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til akane21Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til leandroProfilbildet til YouwishProfilbildet til AvalonProfilbildet til johnrunProfilbildet til westpar76Profilbildet til andy1988Profilbildet til pvcloveProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til beitoProfilbildet til PlatinumProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NettstedetProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til TabbeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til MusashiProfilbildet til par_30Profilbildet til Mr.XProfilbildet til silverProfilbildet til LenemorProfilbildet til Latexleah

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje