Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Lica89Profilbildet til Geirern92Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til trisvikProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til JiJiProfilbildet til TengilProfilbildet til eddi1000Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til kennethProfilbildet til xdresserProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Ronn
Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BiparProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Trh1980Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til engenanjaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til SakoProfilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til CleoProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NataProfilbildet til JontassProfilbildet til babybooProfilbildet til sverre89
  • 4 år, 6 måneder siden

    Latex50

    Latex50 og Mizzy har nå kontaktforbindelse 4 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje