Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til CharlesProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ZaxProfilbildet til Helene89Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til MatteStProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til No StringsProfilbildet til MariusProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til latino123
Profilbildet til ManimalProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til petrus1956Profilbildet til 2KosProfilbildet til GiggSProfilbildet til Man30303Profilbildet til KvinnenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til jens41Profilbildet til FinelineProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til MellaKristin

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje